Who we are

Peak15 is een digitaal marketingbureau dat jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tilt. Met onze expertise in social ads en Google ads helpen we je om jouw doelgroep te bereiken en jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Our mission

Wij geloven dat elke onderneming, groot of klein, het verdient om online gezien te worden. Met onze passie voor digitaal marketing en onze kennis van de nieuwste trends helpen we jou om jouw online potentieel volledig te benutten.

Our vision

Ons bedrijf is gebouwd op basis van deze 4 pijlers. Deze waarden vormen de kern van alles wat we doen en zorgen ervoor dat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Resultaatgericht

Toegewijd aan meetbare successen en het overtreffen van doelstellingen.

Transparantie

Eerlijke communicatie, duidelijke inzichten en opbouw van vertrouwen.

Innovatie

Voortdurend voorop lopen met creatieve en inventieve oplossingen.

Klantgericht

Actief luisteren, begrijpen en flexibel aanpassen aan de unieke behoeften van elke klant.

"Once, there was a mountain called Peak 15. Nothing was known about it. But in 1852, the surveyors found it was the highest in the world, and they named it Everest."

Song Everest by Public Service Broadcast

Vaak gestelde vragen

Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op

Wat is online marketing?

Online marketing is zoveel meer dan simpelweg wat berichten de wereld insturen op sociale media met hashtags die eigenlijk niets zeggen. Wij zijn geen gewoon marketingbureau. Wij zijn jouw partner in het behalen van echte resultaten voor jouw bedrijf!

Bij ons zien we online marketing als een doordacht geheel, waarin jouw bedrijf continu aanwezig is op het web, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit realiseren we met een slimme mix van advertenties die elkaar versterken. Denk aan gerichte advertenties voor mensen in jouw regio, slimme retargetingadvertenties voor wie al interesse toonde op je website, en frisse campagnes om nieuwe doelgroepen aan te spreken.

Ongeacht welke diensten of producten je aanbiedt, wij maken een divers palet aan campagnes om jouw doelen te bereiken.

Kan ik online marketing niet gewoon zelf doen?

Als je alleen maar af en toe een berichtje online wilt plaatsen, kun je natuurlijk zelf 'online marketing' doen. Maar wat wij bieden gaat verder. Wij zorgen voor effectieve marketing. We creëren diverse berichten en advertenties die échte mensen bereiken en tot actie aanzetten.

Door dit volledig aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van een optimaal rendement van jouw marketingbudget. De wereld van online marketing evolueert snel, en wij zijn graag de kaart op jullie tocht.

Wat kost online marketing?

Bij ons kun je de prijs van online marketing opsplitsen in twee delen: onze vergoeding en het marketingbudget dat je zelf besteedt aan bijvoorbeeld Facebook of Google. We staan altijd voor transparantie, dus je betaalt rechtstreeks aan het platform en behoudt de controle over je accounts. Reken op minstens 20-30 euro per dag voor deze budgetten.

Daarnaast komt onze vergoeding voor het uitvoeren van alle campagnes. Deze is afhankelijk van het aantal campagnes, advertenties en platforms dat we gebruiken, maar begint vanaf 1000 euro per maand voor minstens 3 maanden.

We bespreken graag de details met jou om een oplossing op maat te vinden.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Voor online marketing gaan we een samenwerking aan van minstens 3 maanden. Dit geeft ons de tijd en ruimte om voorbereidingen te treffen en resultaten te behalen. Tijdens deze initiële maanden kun je al een positief verschil opmerken. We blijven nauw betrokken en passen onze aanpak aan waar nodig. Bovendien analyseren we al jouw gegevens en maken we gebruik van diverse integraties, zoals Google Analytics, Facebook pixel, en de Facebook conversion API.

Met elk euro aan marketingbudget kun je, afhankelijk van de advertentie en doelgroep, enkele honderden mensen bereiken. Een deel van hen zal interactie vertonen, terwijl een ander deel daadwerkelijk actie onderneemt. Door meerdere advertenties tegelijk te laten lopen en diverse kanalen in te zetten, brengen we jouw boodschap dagelijks onder de aandacht van jouw doelgroepen.

Hoe helpt online marketing mijn bedrijf?

Met online marketing zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jouw boodschap te zien krijgt. Dit omvat een mix van boeiende achtergrondinformatie, acties, oproepen tot actie, aanbiedingen, en meer. Hierdoor vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar genereer je ook extra leads en sales.

Door gebruik te maken van jouw bestaande klantenlijsten, en tools zoals de Facebook pixel of Facebook conversion API, kunnen we zelfs aparte advertenties maken voor jouw huidige klanten of voor de doelgroep die nog twijfelt of je al kent. Dit helpt om oude klanten opnieuw te activeren en verhoogt het conversiepercentage.

Ik heb zelf marketingmensen in dienst, wat nu?

In de loop der jaren zijn steeds meer bedrijven begonnen met het opzetten van een interne marketingafdeling of hebben ze op zijn minst iemand die marketingtaken op zich neemt. In dergelijke gevallen werken we als marketingbureau graag samen met hen.

Als je een kleiner bedrijf bent en je in-house marketeer simpelweg wat content online plaatst zonder gerichte campagnes, dan nemen wij dat met plezier van je over. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw marketinginspanningen echt vruchten afwerpen.

Welke diensten bieden jullie nog aan?

Bij ons ligt de focus volledig op online marketing, en dat is precies waar we in uitblinken. Onze toewijding aan dit specifieke vakgebied stelt ons in staat om onze klanten de best mogelijke resultaten te bieden op het gebied van online zichtbaarheid, klantbetrokkenheid en verkoopstimulatie.

Hoewel we ons hoofdzakelijk bezighouden met online marketing, begrijpen we dat er andere aspecten zijn die van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf. Daarom zijn we altijd bereid om advies te geven en je te helpen bij het vinden van goede partners voor aanvullende diensten, zoals het bouwen van een website of andere gerelateerde behoeften.

Op welke kanalen & platformen kunnen we adverteren?

Voor elk bedrijf is de ideale mix van kanalen anders, afhankelijk van de doelgroepen die je wilt bereiken. Wij staan klaar om je te adviseren over de beste kanalen om in te zetten voor jouw specifieke situatie. Dit kunnen één of meerdere van de volgende kanalen zijn:

- Google
- YouTube
- Facebook
- Instagram
- LinkedIn
- TikTok
- Twiter

Binoculars

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een gratis gesprek van 30 minuten met ons in. Het ideale moment voor kennis te maken en samen te bekijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Boek een Discovery Call
Globe

Contact us

Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons